Improve Training & Coaching
 
| | |

Driven By MAD

Mindset: anders kijken om kansen te zien

Mindset is de wijze waarop jij naar de wereld, de (werk)situatie en jezelf kijkt. Allemaal zaken die voor een groot deel bepalen hoe succesvol je bent. Onze trainers laten jouw medewerkers ervaren op welke wijze zij zichzelf en hun omgeving zien en welke gevolgen dit heeft voor hun functioneren. Indien nodig worden de medewerkers geholpen bij het aanpassen van hun mindset. Het bewust worden van de mindset en het aanpassen hiervan, leidt tot een andere kijk, waardoor kansen zichtbaar worden. Kansen, die tot betere resultaten leiden.

Attitude: wat je moet kunnen om het beter te doen!

Attitude is het samenspel van gedrag, kennis en vaardigheden. Het juiste samenspel zorgt ervoor dat jouw medewerkers het benodigde resultaat bereiken. IMPROVE biedt vernieuwende trainingen en methodieken om het gedrag, de kennis én de vaardigheden van jouw medewerkers naar het gewenste niveau te brengen zodat zij succesvol zijn in hun werk en jij je doelstellingen realiseert.

Discipline: de focus voor blijvend succes!

Groei én succes van jouw medewerkers ontstaat niet door een éénmalige training. Hiervoor is een continu ontwikkelproces nodig. En juist dit vereist discipline! IMPROVE heeft daarom een praktisch toepasbare methodiek ontwikkeld, die ervoor zorgt dat jullie samen blijven werken aan de aangescherpte mindset en de ontwikkelde attitude. Hierdoor haal jij het maximale rendement uit je investering!

Improve Wise

  • ”Service is een kwestie van mentaliteit!”
  • ”Dare to IMPROVE!”
  • ”Ook zo'n behoefte aan salesvernieuwing?”

De focus voor blijvend succes!

Dare to improve.

MEER WETEN & AFSPRAAK MAKEN

Neem contact met ons op:

Boschstraat 90
5301 AG Zaltbommel

 

info@improvetraining.nl

© improve training & coaching 2013